Resebloggar från Travellerspoint

En gammal rutten anakonda? Nej tack.

semi-overcast 35 °C

Haaalloj! Imorgon åker vi efter en kortvecka till Kochi, den näst största staden här i Kerala. Tydligen ganska turistigt, vilket vi glatt ser fram emot. Vi ser fram emot att se andra turister, gå i luftkonditionerade varuhus och sitta på pubar vid vattnet. Ingen neurologi, ingen Sir, inga frågor, inga powerpoints.

Vår vecka har varit lite kortare eftersom Sir var ledig i tisdags, och gav oss permission att åka iväg och hitta på nåt kul. Han tyckte att vi borde åka till en "Snake Park", vilken han berättade om med STOR, nästan barnslig, entusiasm!! Vår EEG-studentvän Suj skrattade gott när hon hörde om detta, det är för små barn menade hon. Typ några terrarium med småormar, en gammal anakonda och en trött kobra. "It's not dangerous, they're in a cage you know" försökte Sir nästa dag igen. Nej, tro fasen det, fossilerna på naturhistoriska verkar mer skräckinjagande. Ingen Snake Park alltså, utan istället en sväng till Ezhara Beach.

large_IMG_1047.jpglarge_IMG_1046.jpglarge_IMG_1044.jpglarge_IMG_1049.jpgIMG_1031.jpgIMG_1032.jpg

Efter beachen blev det en liten sväng på stan med besök på glassbaren Mango. Var sin jordgubbs-shake till jäntorna och Gusten tog en göttig sundae med 5 kulor, chokladsås och cornflakes (?!)... som jäntorna glupskt högg in på när deras små shakes tagit slut...

large_SAM_1338.jpglarge_SAM_1333.jpglarge_SAM_1334.jpg

På kvällen bjöd Suj in oss hem till sig. Hon bor i ett höghus med underbar havsutsikt som vi njöt av i solnedgången. På väg dit mötte vi på Kannurs bakgator alla möjliga figurer - ankor, höns, hundar och kossor. Och en reklamskylt för Kannurs Fitness.

large_IMG_1050.jpglarge_IMG_1054.jpglarge_IMG_1055.jpg

large_SAM_1347.jpglarge_SAM_1351.jpglarge_SAM_1356.jpg

Vi fick dessutom en lektion i att klä på sig en Sari!

large_IMG_1058.jpglarge_IMG_1059.jpgIMG_1063.jpgIMG_1064.jpgIMG_1065.jpgIMG_1066.jpgIMG_1067.jpglarge_IMG_1068.jpg

Gusten köpte sig en traditionell indisk klädnad. Alla män glider runt i en sådan. Men inte så uppklädd direkt. Det är mest en jättelik handduk. Youtube berättade sedan för Gust hur man skulle bära den - och här är reslutatet!!

large_IMG_1077.jpglarge_IMG_1078.jpg

Avslutningsvis ett par bilder från vår egen terass och vår ugnspannkaka vi tillagade här hemma när vi tröttnade på curry. Och vattenbilen, som kör fram och tillbaka över campus mest hela dagen.

IMG_1043.jpglarge_SAM_1303.jpgSAM_1300.jpglarge_SAM_1298.jpgIMG_1086.jpg

Kram och hej!

Författat av Malin-Mia 08:45

EpostinläggFacebookStumbleUpon

Innehåll

Kommentarer

Nudå ska ni få en kommentar.
Har inga bilder att bifoga.
Alla mår bra ingen är 7K.
Igår dräpte jag en R8. Det finns ju inte så mycket att säga om vad som händer här hemma. Det är ju inte så nytt för er hur det ser ut, så inget att lägga bilder på. Fortfarande köldgrader på nätterna, men jättefint på dagarna. Jag tror att det varit soligt varenda dag under mars. Har lagat bilen igen, för 6000:- den här gången. Vår Beatleskonsert tillsammans med Starboys var en succé, både musikaliskt och ekonomiskt. Har tapetserat på Långenäs i 2 dagar. I dag handlat åt gammelfarmor så vi ska dit på fika ikväll. Oj nu skrev jag så mycket så jag blev trött. Ha det bra!

av Lars

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Skriv dina Travellerspoint login upplysningar här

( Vad är detta? )

Om du ännu inte är medlem av Travellerspoint, kan du anmäla dig gratis.

Anmäl dig till Travellerspoint