Resebloggar från Travellerspoint

Inga fler inlägg.

... Om ni inte kommenterar lite bättre! Långa, välskrivna (någorlunda) och genomtänkta (ibland) inlägg med massor av bilder. Många hundra views, och inga kommentarer. Nä nu jäklar i berget. Skärpning!

Vi hade det bra i Kochi :)

Puss & Kram

Författat av Malin-Mia 08:25 Arkiverat i Indien

EpostinläggFacebookStumbleUpon

Innehåll

Kommentarer

Hahaha!

av Madelene G

Jag vill ha mer!!

av Johanna Kämpe

Ni kan ju inte sluta skriva heller, jag vill veta allt som händer!!!

av Lillasyster linnea

Klart ni måste göra flera fantastiska inlägg! Är ju hur spännande som helst att läsa om era öden och äventyr och allt ni får vara med om! Tänkte på er idag ( det gör jag nästan hela tiden) - det är 24:e mars och snön ligger fortfarande kvar! Kollar just nu ett program på SVT1 som heter Barnläkarna - är fr ett sjukhus i London med svårt sjuka barn och just nu genomför de en hjärttransplantation på ett av de här små hjärtsjuka barnen! Det är så gripande att det är svårt att stänga av för att gå och lägga sig vilket jag borde! Ska lämna in bilen imorgon efter påkörningen i veckan! Nacken känns helt ok nu - det blev ju en himla smäll men det var väl för att jag bromsade kraftigt - men tyvärr inte bilen bakom! Ha det fortsatt bra och så hoppas jag att många skrivet på er blogg så ni fortsätter skriva! Kramar i massor till er alla tre!

av Miamamman

Hej
Vi vill givetvis se mera av mera fantastiska inlägg och bilder. Just hemkomna från Teneriffa har vi inte haft så mycket tid sista veckan. Vi hade det bra för övrigt dock "lite" mera tillrättalagt än Indien. Ser framemot ett fylligare reportage från Kochi. Koskräck verkar inte bra att ha i Indien,
Sköt om er.
Kramar.

av Pappa Henrik

Hej!
Ni får verkligen inte sluta att skriva, håller med pappa att vi vill se mer av era fanatastiska bilder och få era händelser bildligt berättande för oss.Det känns som vi är med på Er resa, världens bästa bok.
Vi hade det jättebra på Teneriffa, kändes dock lite kort. Till och med pappa sa igår att vi skall åka två veckor nästa gång.
Vi har spelat golf 3 dagar. Gissa venm som stod som slutsegrare? Jo det gjorde jag, genom följande placeringa 1,2 och delad 3.
Väntar spänt på nästa inlägg!
Puss o kram!
Mamma Eva

av Eva Bjergestam

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Skriv dina Travellerspoint login upplysningar här

( Vad är detta? )

Om du ännu inte är medlem av Travellerspoint, kan du anmäla dig gratis.

Anmäl dig till Travellerspoint