Resebloggar från Travellerspoint

Gustav åkte hem

Nedräkning: 7 dagar kvar på kliniken!!!
Vi pallar snart inte mer av sjukhusandet. Jäkla ronder, jäkla värme. Jäkla tråkiga patienter med axelsmärta eller diskbråck. Eller de med ytliga vener utan symptom. Men ett och annat prolaktinom lättar upp stämningen. Dels för att det är intressant, dels för att vi då blir inkallade till Sir där det finns luftkonditionering, halleluja! Dessutom har han en såndära platta att sätta upp röntgenplåtarna på, istället för att försöka tyda redan kluriga MR/CT-bilder genom att hålla upp dem mot ljuset, som oftast skyms av nån gammal fladdrande gardin.

Det är nu bestämt vi att vi åker härifrån om 8 dagar, närmare bestämt torsdag morgon den 11 april. För att sen komma hemhem 21 april. Jisses det kanske hunnit bli vår när vi kommer hem!! (Obs kanske, aftonbladet skrev ju häromdagen om chockprognosen att våren är inställd i år!)

Den första av våra clinical club-presentationer är nu avklarad! Det gick så bra att Mia ska nu bli Kerala-kändis (Sir: ”Famous in Keralaaa HAHAHAHAHA”), genom att presentera på Indian Medical Association Meet 4 april. Vi har också fått veta att på mötet serveras gratis middag och alkohol. Sir påpekade flera gånger att "You can take if you want to. I'm not taking but you can, no pressure! Höhö! Most doctors come only for free booze" så vi får väl se om det slinker ner någon öl på torsdag eventuellt! Lite av Mias nervositet har också släppt då Sir berättade att det inte är några neurologer som kommer till mötet, pjuh! Pinsamt annars. Nu kommer hon kunna mest av alla där om Botox och spasticitet.

large_IMG_1163.jpgIMG_1159.jpg

Gustens näst sista dag här var vi en sväng på stranden, för att få till den härligt rödbruna touchen innan hemresan.

SAM_1426.jpgSAM_1420.jpgSAM_1415.jpgSAM_1414.jpg

Sista dagen fick Gustav välja vad vi skulle göra. Han valde handlingsutflykt till Chakkarakal – mest för att besöka bagerierna och kexochkakhyllan på supermarketen, gottegris som han är.

large_IMG_1165.jpg
Gustavs matsäck inför hemresan

Vi firade sedan två fina veckor med bubbel på taket – och inte vilket bubbel som helst! Utan alkoholfritt rödvinsbubbel! Det ni! Det smakade som en blandning mellan läsk och svartvinbärssaft. Helt okej, och långt bättre än Gustavs arabiska alkoholfria öl han fick tag på efter botaniserandet bland kexen!

large_IMG_1174.jpg
Äcklig öl men göttig känsla!
large_IMG_1168.jpg

Författat av Malin-Mia 07:02 Arkiverat i Indien

EpostinläggFacebookStumbleUpon

Innehåll

Kommentarer

Blev lite orolig när jag läste första raden. Redan trött på sjukhus, kan bli jobbigt med tanke på er utbildning. :) Men kan tänka mig att det är annorlunda i Indien, lite varmare i lokalerna. Skönt att ni räknar ner, ni kommer nog ha det riktigt gött när ni drar vidare. Värmen börja komma till vårt avlånga land också, eller iaf när solen är framme. Ser fram emot när ni kommer hem med 35Gradigt väder till oss:)

Kramar

av Daniel

Vad har Gustav på höger armen? Har han gaddat sig? :)

av nina altesjö

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Skriv dina Travellerspoint login upplysningar här

( Vad är detta? )

Om du ännu inte är medlem av Travellerspoint, kan du anmäla dig gratis.

Anmäl dig till Travellerspoint