Resebloggar från Travellerspoint

Middag hos the local guardian.

Vår local gurdian bjöd hem oss på middag en kväll i veckan. Han bor i en liten tvåa med sina två barn, sin fru och fruns pappa. Barnen är 3 år respektive 6 månader. Treåringen stod totalt förstenad i säkert en halvtimme när vi kommit innanför dörren. E hade pratat så mycket om hur vild han är, hur mycket han pratar osv, så det märktes att han var chockad. Tre rosa människor hade just äntrat hans hem.

large_IMG_1150.jpg

E försökte med alla medel att få honom att göra saker, spela musik för oss från smartphonen, fota lite, bli fotad själv. Vi tror till och med han på malayalam mutade honom med choklad för att han skulle göra nåt kul. Till slut vaknade lillasystern efter en liten nap, och då flyttades fokus från Mr 3-years, till hans förvånansvärt stora förtret! Då minsann, satte han igång.

IMG_1141.jpgIMG_1142.jpgIMG_1136.jpglarge_IMG_1140.jpg

Han drog ut alla leksaker han hade, bad oss fota dem, för att sedan få se dem på iPhonens skärm. Det drogs fram den ena leksaken trasigare än den andra. Bilar utan hjul, dockor utan ben, en rickshaw utan rickshaw – bara hjul. E suckade djupt över hur han behandlade sina leksaker. ”Totally demolishes in 24 hours”. Plötsligt kom en batmobil fram, som såg hel ut och vi frågade om han åtminstone var rädd om den, han har ju inte förstört den ”Oh, he tried, but it’s very strong it seems”

large_IMG_1146.jpglarge_IMG_1148.jpglarge_IMG_1153.jpg

Till mat fick vi indisk makaronilåda. Frugan hade velat göra Biriyani, men inte varit confident enough tydligen. Tack, sa vi, det var jättegott att äta nåt förutom Biriyani för en gångs skull. Alla andra har bjudit på det när vi varit bortbjudna. Makaronerna smakade curry såklart, men som sagt, det var gött med pasta för första gången på 5 veckor.

Puss och Kram, nu ska vi skriva ett påsk(inl)ägg!!

Författat av Malin-Mia 09:51

EpostinläggFacebookStumbleUpon

Innehåll

Kommentarer

Verkar vara en mysig familj och en treåring är alltid en treåring. Fantastiskt att få alla lokala upplevelser och kontakter. Här är det tillbaka i kolgruvan efter påsk. Semifinal i hockey i dag med kunder och det ser mörkt ut för FBK. Lansering av vårt nya datasystem står för dörren så jag är förmodligen ännu gråhårigare när du kommer hem.Hoppas att de två sista veckorna går fort och att ni får en härlig sista vecka med lite lyx. Fortsätt att sköta om er och ha det bra.
Kram

av Pappa Henrik

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Skriv dina Travellerspoint login upplysningar här

( Vad är detta? )

Om du ännu inte är medlem av Travellerspoint, kan du anmäla dig gratis.

Anmäl dig till Travellerspoint