Resebloggar från Travellerspoint

Paket, paket och fler paket.

semi-overcast 28 °C

DSC08606.jpgDSC08611.jpg
Trafik och en park.

IMG_3850.jpgIMG_3851.jpg
På plats i det ekande vardagsrummet och utanför sjukhuset.

IMG_3854.jpg
Indierna stirrar och skrattar åt våra fötter. Föga förvånande så genomskinligvita som de är.

Efter att ha varit på resande fot i dryga 27 timmar har vi äntligen hamnat på plats. Utan sömn blir man ganska trött, vilket alla andra också var på planet hit från Doha. Det gick därför ganska bra att vi var de enda västerlänningarna där. Endast någon nyfiken kik från ett par trötta travellers.

Trötta var också de som lastat hela flygplanet fullt med paket. Alltså typ postenpaket. Typ en miljon stycken i alla dess former och färger. När vi efter en timme nästan gett upp hoppet om att få se våra 44 kg packning igen, så uppenbarade sig de två stora resväskorna i myllret av paket med platt-tv´s, lampor, ris, airconditions och något oklart som kom i över trettio stycken likadana orangea paket.

Dessutom var vår skjutskille kvar!! Tjohooo, lycka! Han tog oss sedan på indiskt maner de fyra timmarna från Calicut airport. Trafiken är inte riktigt som hemma och reglerna är till för att brytas. Men vi kom fram.

Nu går Indiens alla statliga anställda i strejk i två dagar, så projektet kommer möjligen börja ta fart först på fredag... eller måndag... Fram tills dess kommer vi vara med på ronden på neuro och orientera oss i trakterna.

Författat av Malin-Mia 05:46 Arkiverat i Indien Kommentarer (2)

Doha

Tänkte bara vi skulle uppdatera er om att vi nu befinner oss i Doha, Qatar - check på den på länder-i-världen-listan, och väntar på nästa flight mot Calicut/Kozhikode. Allt har flutit på bra hittills, trevlig service om än något sega på att servera mat. Det tog foreeeeeeveeeeer! Men de prioriterade ju att servera sprit typ 4 gånger innan matvagnen ens skymtades.

Nästa flygtur tar endast 4 timmar, med andra ord bäst att passa på att sova för sen väntar en lång dag i Kannur innan man får krypa ner i de enligt rykten stenhårda sängarna :) Om Sujith och Hashim är snälla kanske vi får vila lite när vi kommer fram.

Kram på er

Författat av Malin-Mia 13:49 Arkiverat i Qatar Kommentarer (0)

Vingar av glas - att dämpa resfeber.

Mia.

Nu är väskan packad. Kvar är dator, laddare och tandborste. Ändå känns det som att jag har glömt det mesta.... Typ allt. Det är märkligt att man kan känna så när väskan är osannolikt fullproppad. Jag får inte köpa en endaste liten pryl i Indien, åtminstone inte utan att slänga nåt annat. Så fullt är det. Pust.

För att glömma bort packochprojektångest en stund körde jag, jossen o jullesnulle ett bautapass på gymmet tills bakbenen krampade ihop och jag skrek så hela gymmet hajade till. Men 110 armhävningar blev det och efter det går nu "Vingar av Glas" på dendära televisionen. Bra film.

07.40 bär det av. Mot Köpenhamn, Qatar, och Kozikhode. Wawiwa.

Författat av Malin-Mia 12:22 Kommentarer (0)

(Inlägg 31 - 33 af 33) « Sida .. 2 3 4 5 6 [7]